Çfarë veprimesh mund të kryeni duke përdorur      Alpha POS?

Me Alpha POS mund të menaxhoni gjithë punën e Barit apo Restorantit tuaj:

  • Të merrni porosi nëpërmjet celularit;
  • Printoni & fiskalizoni fatura, 
  • Organizoni tavolinat sipas zonave (për shembull zona e jashtme, zona për të pirë cigare, zona e brendshme) apo kamarierëve, 
  • Mbyllni turnin,
  • Dhe merrni raporte ditore në çdo moment.

Faturat POS shkojnë menjeherë: pa integrim dhe pa vonesa në programin e financës Alpha. 

Alpha POS shkarkohet në celuarin tuaj dhe në pajisje të tjera standarte. Pajisjet POS kanë kosto të ulët, mund ti përdor me lehtësi çdo person dhe nuk kanë nevojë për mirëmbajtje nga persona IT.

Filloni punën tani me: 

  • Alpha POS:                              13,200 Lek/vit
  • Pajisje POS fillojnë nga:        25,300 Lek

Si të aktivizoni POS View për Bar/Restaurant?

Për të aktivizuar POS View për barin apo restorantin tuaj duhet të ndiqni këto hapa:   

Për cilat biznese përdoret Alpha POS?

1. Bar 

Me Alpha POS menaxhoni tavolinat dhe zonat e kamarierëve tuaj, kryeni fatura dhe mbyllni turnin të gjitha nëpërmjet opsionit bar/restorant POS.

2.Kafene dhe shërbim mix (dyqanet e verës etj) 

Bëni fatura dhe menaxhoni shitjet tuaja. Ofroni shërbimin direkt në tavolinat tuaja ose shisni produktet(takeaway) vetëm me një skanim.

3.Restorant 

Shërbim i plotë, pranoni furnizimet dhe kryeni lehtësisht porositë e kuzhinës, menaxhoni tavolinat dhe lehtësoni faturimin. 

Pse kam zgjedhur Alpha POS për biznesin tim?

Alpha POS përshtatet lehtësisht dhe është tepër praktik në përdorim. 

Shkurton kohë, të jep mundesinë të mbyllësh turnin, ruash kasën dhe të kesh në pak sekonda raportet e shitjeve ditore. 

Menaxhoni barin apo restorantin tuaj vetëm me Alpha POS. Shkurtoni kohë kryeni fatura dhe organizoni tavolinat dhe shitjet tuaja. 

Shkarkoni aplikacionin Alpha

Shkarkoni tani aplikacionin Alpha ose kontaktoni një partner për të aktivizuar aplikacionin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sugjerime