Cila eshte familja e produkteve Alpha?

Familja e produkteve Alpha perbehet nga aplikacione, module dhe funksione te dedikuara per profesionistet si zgjidhje per nevojat thelbesore dhe cdo hallke te biznesit

  • Raporte vendimmarrese live;
  • Kontroll;
  • Te gjitha hallkat e aktivitetit.

Cfare mund te beni me produktet Alpha?

Shitje    Financa    Listepagesa    Raporte    Distribucion    Prodhim    CRM 

Si e ndihmon Alpha biznesin tuaj?

(Tekst)

Sa kurseni me produktet Alpha?

  1. Infrastruktura Cloud: 99% kostot hardware
  2. Kombinimi i paketave: Shitje 12€/muaj per rolet shites, nga Start 26€/muaj
  3. Abonim vjetor: te pakten 50% me pak se abonimet mujore dhe 3 mujore
  4. Eleminon/Zeron kostot e suportit, i cili perfshihet ne abonim.

Use Case

(Tekst)

Pyetje per abonimin Alpha?

Abonohu per1 muaj3 muaj1 vitLlogarit tarifen ne kalkulator30 dite garanciRimbursim i plote brenda 30 diteve
Asistence Online para dhe pas abonimitPaguaj abonim online (PayPal | Online Banking)

Tekst

Tekst