Alpha për supermarket

Pse Alpha për supermarketin tënd?

Akses kudo 

Alpha është aplikacion Cloud-based i cili mund të akseohet nga kudo (Celular, Tablet).

Punon Offline

Alpha lejon punën offline – për të siguruar shitjen dhe marrjen e pagesave në market – dhe në rast shkëputje të internetit apo të energjisë elektrike.

Punon me pajisje standarte

Punoni me pajisje standarte dhe ekonomike në marketin tuaj. Të cilat mund ti vendosni vet në punë, ti zëvëndësoni kollaj njësoj siç bëni me celularin tuaj.

Nuk ka nevojë për support

Alpha punon me pajisje standarte, të cilat mund ti zgjidhni dhe ndryshoni vetë në cdo kohë njësoj si celularuin tuaj, për këtë arsye nuk ka nevojë të blini support të vazhdueshëm për pajisjet.

Shih pajisjet sipas madhësisë së supermarketit tënd

Si punon Alpha për marketet?

Menaxho te gjithë artikujt e shitjes me lehtësi.

Shto artikuj të rinj, gjenero printo barkode & etiketa çmimi, krijo oferta.

Prano porositë nga furnitorët shpejt.

  • Pika e shitjes pranon porositë nga furnitorët, shpejt dhe duke skanuar artikujt e furnizuar.
  • Porosi te parapërgatitura: Pranon vetëm ata artikuj që janë porositur nga zyra e financës (back office).

Sinkronizim në çast. Dërgon në çast dokumentin e Furnizimit tek zyra e financës e cila finalizon Faturen e Blerjes.

Merr raporte live për shitjet dhe ofertat.

  • Përmbledhje e Shitjeve.
  • Monitorim i performancës.
  • Raporte të ndryshme: Artikujt më të shitur, Artikujt me gjendje të ulët etj.

Të gjitha në 1 Aplikacion Alpha.

  • Pika e Shitjes (POS) dhe Zyra e Financës (Back Office) janë të sinkronizuar live, pa vonesa dhe pa integrim.
  • Pika e shitjes merr në çast artikujt e rinj, çmimet, ofertat nga Zyra e Financës.
  • Zyra e financës merr në çast faturat e shitjes dhe përmbledhjen ditore.

Shkarko tani Aplikacionin Alpha dhe bëj fatura POS shpejt në supermarketin tënd

Zgjidhje e unifikuar POS për të gjithë nevojat e marketit. 

Pa integrime, pa nevojë për support teknik