Gjatë eventit GO! Alpha – me Partnerët të mbajtur më 16 janar 2020, ne folëm me disa partnerë të cilët kanë qëndruar besnik në çdo hap inovativ që IMB ka hedhur.

Ja cilat ishin përshtypjet e tyre për risitë #Alpha 2020 dhe produktet e reja #Mobi & #ProDream që u prezantuan në këtë takim